Aerobic

Cardio Step

Exercitiile se fac cu ajutorul unei platforme numite stepper pe care trebuie sa te ridici alternativ intr-un anumit ritm. In timpul unei clase se imbina armonios exercitiile fizice,dansul si muzica.Este un antrenament moderat spre intens care aduce beneficii metabolismului, esential pentru procesul de slabire,cresterea rezistentei inimii,scaderea nivelului de colesterol si a tensiunii arteriale.

deepWORK

Antrenamentul holistic si functional dezvoltat de catre Robert Steinbacher,un antrenament unde nu e nevoie de echipament. deepWORK® este atletic, usor, exhaustiv, unic si destul de diferit de toate programele cunoscute – un antrenament provenit din cele 5 elemente si plin de energie! deepWORK se bazeaza pe pricipiul Yin si Yang, combinand contrastele fizice si mentale ale antrenamentului functional.

bodyART

Antrenamentul se adreseaza intregului corp si imbina elemente dinamice si statice preluate din Yoga, gimnastica medicala, Pilates.

Beneficii: intarirea structurii ce asigura miscarea corpului, menţinerea armoniei posturii corporale ,constientizarea intregului corp, echilibru, flexibilitate, relaxarea organismului.

Toning

Toning este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului, care are ca prima parte incalzirea cardio,accelerand arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la sol cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.