Aerobic

Cardio Step

Exercitiile se fac cu ajutorul unei platforme numite stepper pe care trebuie sa te ridici alternativ intr-un anumit ritm. In timpul unei clase se imbina armonios exercitiile fizice,dansul si muzica.Este un antrenament moderat spre intens care aduce beneficii metabolismului, esential pentru procesul de slabire,cresterea rezistentei inimii,scaderea nivelului de colesterol si a tensiunii arteriale.

deepWORK

Antrenamentul holistic si functional dezvoltat de catre Robert Steinbacher,un antrenament unde nu e nevoie de echipament. deepWORK® este atletic, usor, exhaustiv, unic si destul de diferit de toate programele cunoscute – un antrenament provenit din cele 5 elemente si plin de energie! deepWORK se bazeaza pe pricipiul Yin si Yang, combinand contrastele fizice si mentale ale antrenamentului functional.

Toning

Toning este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului, care are ca prima parte incalzirea cardio,accelerand arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la sol cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.

Fit Mix

Asa cum ii spune si numele, acest antrenament imbina elemente variate, statice si dinamice, de la exercitiile cu propria greutate pana la steper, minge uriasa sau greutati. Este un antrenament moderat spre intens care aduce beneficii metabolismului, esential pentru procesul de slabire,cresterea rezistentei inimii, si imbunatatirea nivelului general de fitness.

HIIT (High Intensity Interval Training)

Este un antrenament intens care te va scoate din zona de confort si va accelera metabolismul. Se executa pe intervale de timp sau numar de repatari/serii alternate cu intervale scurte de revenire. Acest antrenament vizeaza toate grupele musculare.

Aerobic

Este un antrenament usor spre moderat ce aduce multe beneficii metabolismului pe langa spiritul de echipa si atmosfera placuta, muzica avand un rol foarte important. Exercițiile sunt efectuate intr-un ritm dinamic, coregrafie variată prin care dezvoltam rezistenta aerobica, viteza si coordonarea.