Termeni si conditii CrossGym Satu Mare

1. Definitii:

CrossGym Satu Mare – asociatie sportiva,membri fondatori si colaboratori.
Client - persoana fizica sau juridica ce participa la activitati si/sau plateste o cotizatie stabilita de reprezentantii asociatiei.
Abonament - serviciul nominal si netransmisibil achizitionat de Client ce ofera acestuia accesul la CrossGym Satu Mare, la activitatile mentionate in Abonament, in limita valabilitatii acestuia.
Site - website-ul CrossGym Satu Mare: www.crossgymsatumare.ro
Facebook - pagina personala fb: CrossFit Satu Mare

2. Accesul la activitati

Pentru a participa la activitati, Clientul trebuie sa isi faca un abonament valabil in functie de optiunea personala si sa confirme ca a citit si este de acord cu prezentul “Regulament de ordine interioara”. Participarea la antrenamentele de grup care necesita programare este conditionata de rezervarea unui loc online pe site pentru a respecta limita atletilor inscrisi pe ora si confortul celorlalti Clienti inscrisi.

Accesul in incinta CrossGym Satu Mare, la antrenamentele si activitatile organizate de aceasta se va face in limita programului afisat la intrarea in incinta si online (Site, Facebook) si este conditionata de prezenta in sala de CrossFit a cel putin unui antrenor CrossGym Satu Mare.

Clientul ce nu s-a inscris la ora sau este inscris pe lista de asteptare nu va fi acceptat la antrenament.

3. Conditii abonament

Abonamentul este definit de numarul de sedinte incluse in abonament, valabilitate, permisiuni de acces si numele beneficiarului. Achizitionarea oricarui abonament reprezinta confirmarea Clientului ca a citit si este de acord cu prezentul Regulament.

Preturile abonamentelor si reducerile oferite sunt cele afisate online (Site, Facebook, etc.) si in incinta CrossGym Satu Mare. Pentru discount-uri pentru grupuri (> 5 persoane) ne puteti contacta la .

Ședintele ramase pot fi reportate doar daca se achizitioneaza un abonament nou inainte de data de expirare a celui curent. Sedintele ramase dupa expirarea abonamentului sunt considerate pierdute.

Valabilitatea abonamentului poate fi prelungita (abonament "inghetat") o singura data pe an, in limita a 15 zile, doar dupa notificarea prealabila din partea Clientului. In cazuri medicale, prelungirea poate fi acordata pentru perioade mai mari cu conditia prezentarii unei adeverinte medicale care sa ateste conditia medicala.

5. Plata, Despagubirile si Politica de Anulare.

Plata pentru toate produsele, serviciile si programele speciale va fi in cuantum complet la locul vânzarii. Toate vânzarile sunt finale, toate platile pentru produse si servicii sunt nereturnabile, iar serviciile nu sunt transferabile.Renuntarea la serviciile optate din diferite motive ale Clientului atrage dupa sine pierderea sumei achitate.CrossGym Satu Mare nu isi asuma raspunderea pentru obiectele personale pierdute sau uitate de Client.

6. Drepturi de autor

CrossGym Satu Mare are dreptul sa foloseasca imaginea Clientului (din timpul antrenamentelor, evenimentelor organizate de CrossGym Satu Mare, etc.) in fotografii si filme video in oricare dintre publicatiile sale sau alte mijloace de comunicare media, pe termen nelimitat, si pentru alte moduri de utilizare. Clientul nu poate avea pretenţii financiare sau de alta natura din partea CrossGym.

7. Folosirea echipamentelor si a vestiarelor

Clientul poate folosi echipamentul disponibil in sala de CrossFit doar sub supravegherea si indrumarea unui antrenor CrossGym Satu Mare. In cazul in care Clientul nu respecta indrumarile antrenorilor sau foloseste echipamentul fara a fi supravegheat de un antrenor este responsabil de daunele si stricaciunile provocate echipamentului si salii. In cazul unei accidentari, imbolnaviri sau deces Clientul este singurul responsabil.

Clientul va folosi echipamentele si aparatele CrossGym folosind imbracaminte corespunzatoare pentru a respecta normele minime de igiena si va folosi un tricou sau prosop pentru a proteja echipamentele de contactul cu pielea. De asemenea, Clientul va curata eventualele echipamente pe care le-a murdarit in timpul antrenamentelor.

8. Raspunderea in cazul accidentelor

Clientul declara ca este capabil din punct de vedere fizic sa ia parte la antrenamente, precum si alte activitati oferite de CrossGym Satu Mare, intelege ca exercitiile fizice pot fi solicitante si ca exista riscul de accidentari grave. Clientul nu va lua parte la niciun exercitiu sau activitate fara acordul unui medic, acord pe care il va obtine prin grija proprie.

Clientul isi asuma intreaga raspundere pentru cunoasterea, monitorizarea si executarea exercitiilor in limita capacitatilor sale fizice. Clientul este de acord cu faptul ca, daca ia parte in orice fel de activitate fizica sau daca foloseste echipamentul CrossGym Satu Mare in interiorul sau in afara spatiului salii de Crossfit, incluzând orice fel de eveniment sponsorizat, va face acest lucru numai pe proprie raspundere.

Orice fel de modificare a regimului alimentar, incluzând utilizarea de suplimente nutritionale si/sau produse de slabit, sunt in totalitate raspunderea Clientului. Clientul este de acord sa participe voluntar la activitatile oferite, direct sau indirect, de catre CrossGym Satu Mare, sa foloseasca facilitaţile si spatiile oferite si isi asuma toate riscurile de accidentare, boala sau deces.

Clientul declara ca CrossGym Satu Mare nu va fi trasa la raspundere pentru orice fel de accidentari produse care pot rezulta din:

  1. utilizarea spatiului si echipamentului oferit si participarea Clientului la orice activitate, curs, program sau antrenament,
  2. functionarea defectuoasa brusca si imprevizibila a oricarui fel de echipament,
  3. instruirea, antrenarea, supervizarea sau recomandarile nutritionale oferite si
  4. alunecarea sau caderea Clientului pe timpul aflarii in spatiul apartinând CrossGym Satu Mare, incluzând spatiile si culoarele de acces adiacente.

9. Restrictii

Este interzis:

  1. accesul in zonele destinate personalului, care sunt marcate corespunzator,
  2. consumul de droguri, bauturi alcoolice, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse in incinta salii, vestiare sau cai de acces,
  3. comercializarea de produse si servicii in incinta salii, vestiare sau cai de acces,
  4. accesul cu animale de companie.

10. Anularea abonamentului

CrossGym Satu Mare isi rezerva dreptul de a anula abonamentul fara a returna vreo suma acelor Clienti care incalca prezentul Regulament fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.

CrossGym Satu Mare poate de asemenea interzice accesul sau indeparta din sala persoanele care, prin alte fapte decât cele enumerate in cuprinsul prezentului regulament, creeaza discomfort, ii deranjeaza pe ceilalti Clienti sau pe reprezentantii CrossGym Satu Mare.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.